Anti-cellulitis massage

 

Anti-cellulitis massage is een nieuwe massagetechniek voor plaatselijke figuurcorrectie en een goed alternatief voor liposuctie. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt o.a. cellulitis aangepakt zodat de huid strakker en de omvang minder wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn heupen, billen, bovenbenen, armen en buik.

Wat kun je verwachten tijdens de massage:

De huid wordt gemasseerd met stevige en diepe massagetechnieken. Dit wordt ook gecombineerd met bindweefsel technieken.

AfgeslanktHet is een stevige behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich in de vetcellen ophopen worden afgevoerd.
Een anti-cellulitis massage helpt het lichaam daardoor te reinigen van gifstoffen waardoor je meer energie krijgt. Je zult met deze massage geen kilo’s kwijtraken maar wel de nodige centimeters in omvang. Resultaat: een strakkere huid, verminderde cellulitis en een fitter en energieker gevoel.

Uit onderzoek is gebleken:
Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm.
De meeste dames merkten dat zij een tot twee kledingmaten kleiner hadden zonder gewichtsvermindering (ongeveer 8 cm.).

Denk er wel aan dat deze massage geen ontspanningsmassage is maar een vrij stevige massage waardoor het als onprettig of zelfs pijnlijk ervaren kan worden!

De behandelingen duren per zone ongeveer 30 minuten. Echter begint het effect pas zichtbaar te worden na 8 tot 10 behandelingen. Daarom is, om een goed resultaat te krijgen, een kuur van 10 behandelingen gedurende 5 weken, dus 2 behandelingen per week, aan te raden. Om een goed beeld te krijgen hoe de vooruitgang verloopt word je gedurende het gehele traject gemeten. Er kunnen eventueel ook foto’s gemaakt worden.

Het advies is om maximaal één zone per kuur aan te pakken omdat er anders teveel afvalstoffen vrij komen. Eén zone is: Buik, rug en arm of benen, billen en armen.

Anti-cellulite massage is geschikt bij:
- Cellulite
- Plaatselijke figuurcorrectie
- Huidverslapping
- Ter ondersteuning van een dieet
- Na zwangerschap (wacht wel tot na de borstvoeding)

Naast de massage is het advies om gedurende de kuur elke dag 1,5 tot 2 liter water te drinken. Dit is belangrijk voor de afvoer van afvalstoffen te regelen.

Voor vragen of speciale pakket prijzen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

KvK nr: 51923297 | BTW nr: NL150595086B01 | Algemene voorwaarden

timberland sko timberland norge timberland boots timberland heren timberland heren schoenen timberland nederland timberland dames timberland sale timberland outlet timberland suomi timberland shoes timberland boots timberland ireland timberland boots ireland