Afslankmassage / Cellulite massage

 Afslankmassage / Cellulite massage

Afslankmassage / Cellulite massage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medische ingrijpen.Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulite, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt.

De behandeling valt niet onder een ontspanningsmassage, en is echt een massagetherapie. Het werkt namelijk diep tot in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig karakter.

De meest voorkomende probleemgebieden zijn:

 • Heupen
 • Billen
 • Bovenbenen
 • Buik
 • Armen

Uitleg Afslankmassage tegen Cellulite

De afslankmassage is een intensieve massage om de bloedcirculatie weer op gang te brengen in de diepere huidlagen, waardoor het lichaam gereinigd wordt van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar men voelt zich na deze massage verkwikt en energiek.

Het gaat bij deze vorm van massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van de huid waardoor u letterlijk beter en strakker in uw vel komt te zitten.Gemiddeld verliezen de meeste personen zo’n 6-8 centimeter aan omvang, wat kan resulteren in het verlies van 1 tot 2 kledingmaten zonder gewichtsverlies.

Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Deze afslankmassage is zeer geschikt voor:

 • cellulite / sinaasappelhuid
 • plaatselijk afslanken
 • ter ondersteuning van een dieet

Effecten van de Afslankmassage:

 • Draagt bij aan een beter zelfbeeld
 • Een mooie gladdere strakkere huid
 • Vermindering van cellulite
 • Gegarandeerd verlies in centimeters in omvang.
 • Reiniging van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vet en vocht
 • Energieker en fitter
 • Bevorderlijk voor gezondheid en welzijn

Er zijn twee apart te behandelen zones:

-De buikzone (buik,rug en ev.armen)                                                                 -De benenzone (bovenbenen voor/achterzijde en ev.billen)

De behandelingen duren per zone ongeveer 45 -60 minuten en worden uitgevoerd in minimaal 10 behandelingen (voor het beste resultaat) gedurende 5-10 weken.Na ongeveer 6 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. Elk lichaam is anders en de resultaten zullen dus ook per persoon verschillen.

Tijdens de behandelingen worden er diep tot in het bindweefsel gemasseerd en wordt d.m.v. cupping afvalstoffen afgevoerd.

Aanrader is voor de behandeling genoeg water te drinken en geen zware maaltijd te nuttigen. Ook ná de behandeling en de dag na de behandeling moet je voldoende water drinken! Dit ter bevordering van het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen.

Contra-indicaties afslankmassage

Deze afslankmassage wordt alleen gegeven als je in goede gezondheid bent. Bij koorts, pijn, huidaandoeningen, bepaald medicijngebruik, trombose, fracturen, vaataandoeningen of zwangerschap mag deze massage helaas niet plaatsvinden.

Een super manier om je huid mooier te maken dus en je omvang te verminderen. Samen met voldoende beweging en verantwoorde voeding werkt deze afslankmassagekuur heel bevorderlijk voor je hele welzijn! Je hoeft dus niet op dieet te zijn.  Als je een dieet volgt is deze afslankmassage een mooie ondersteuning.

Is deze massage voor iedereen geschikt of kan iedereen zich er voor aanmelden ? Nee. Heb je een van eerder genoemde contra-indicaties mag er niet of gedeeltelijk niet gemasseerd worden.Ook voor mensen met een hoge selectiviteit/sensibiliteit,dus die een (erg) lage pijngrens hebben is deze massage niet aan te raden aangezien bepaalde gebruikte technieken een (kortdurend) pijnlijk moment kunnen geven.

Mensen die nog niet eerder bij mij een andere massagebehandeling gehad hebben, of twijfelen of ze de afslankmassage kunnen verdragen of er baat bij hebben,adviseer ik om eerst eens een "kennismassage" te boeken,waarbij ik naast de gebruikelijke massagetechnieken ook gebruik zal maken van de specifieke afslanktechnieken en daarbij meteen de "probleemgebieden" kan beoordelen om dan na goedkeuring door beide partijen te komen tot een behandelkuur.

Ben je na een behandelkuur van 10 keer helemaal of voorgoed af van je cellulite  ? Dit zal voor ieder individu anders zijn.Een goede lifestyle,dus goed eten en zeker voldoende beweging, zijn middelen om de nieuwe vorming van cellulite tegen te gaan,maar de hormoonhuishouding van iedereen is ook weer anders.Een advies hierin is om dit wel als een stukje onderhoud bij te houden.Dit kan dan uiteraard ook in combinatie met een gewone massage.Niet alleen goed voor het uiterlijk,maar zeker ook voor je algehele gezondheid en welbevinden.

KvK nr: 51923297 | BTW nr: NL001765265B27 | Algemene voorwaarden